Drafting

Drafting

We werken met architecten, ontwerpers, ingenieurs, consultants en aannemers, we converteren ontwerpen en gemarkeerde afbeeldingen in een digitaal CAD-tekenformaat. We leveren 2D-redactionele services die zorgen voor nauwkeurigheid, kosteneffectiviteit en betaalbaarheid.

We zorgen ervoor dat de juiste huisstijl en -normen worden behouden voor alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. We beheren alle projecten, van het verzamelen van vereisten tot de levering. De tekeningen kunnen gemakkelijk worden bewerkt, gemakkelijk worden gearchiveerd, doorzocht en gewijzigd.

We bieden naadloze rekeningservice met een gegarandeerde verbeterde efficiëntie van uw ontwerpproces, waaronder ‘gemakkelijk te wijzigen’ revisieregeling, gekoppelde annotaties en layers. Met volledig hertekende tekeningen zijn de resultaten nauwkeurig en gebruiksvriendelijk.

 

Het is het beleid van DesignLens om werk, services en producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen en vereisten van onze klanten voldoen of deze overtreffen. DesignLens zet zich volledig in voor voortdurende kwaliteitsverbetering door betrokkenheid van alle personeelsleden en klanten, in een systematisch, logisch proces, om de werkwijzen en procedures van DesignLens voortdurend te verbeteren. Kwaliteitsborging is onze belofte.

DesinLens Drafting is er trots op onze klanten precieze, gecoördineerde en effectieve Shoprekening en engineeringpakketten te bieden om uw project soepel te laten verlopen