Modellering

Modellering

Wij bieden BIM Modeling-services met Revit IBM-platform om BIM-workflow te ondersteunen om ontwerpmodellering mogelijk te maken van pre-constructie conceptfasen tot gedetailleerde constructiefasen in een multidirectionele, database-gestuurde toepassing waarmee wijzigingen in één weergave / gebied automatisch kunnen worden gerepliceerd alle andere weergaven / gebieden.

We creëren intelligente Revit BIM-modellen voor een reeks verschillende soorten projecten, die ervoor zorgen dat eventuele wijzigingen in planningen, plannen, verhogingen, secties of het 3D-model gecoördineerde updates voor alle overeenkomstige gebieden opleveren. We communiceren het ontwerp als single-line schetsen en breiden het uit en verbeteren het en coördineren het model & breiden de volledige voordelen van BIM uit.

We volgen industriestandaarden uit de productie van nauwkeurige 3D-gebouwmodellen die zijn gegenereerd op basis van 2D-plannen tot de ontwikkeling van volledig gedetailleerde 3D MEP-systeemmodellen. We kunnen de technische omgeving creëren, de nieuwste IBM-software implementeren en de voortdurende ontwikkeling en verbetering van de BIM namens u beheren.

Het is het beleid van DesignLens om werk, services en producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen en vereisten van onze klanten voldoen of deze overtreffen. DesignLens zet zich volledig in voor voortdurende kwaliteitsverbetering door betrokkenheid van alle personeelsleden en klanten, in een systematisch, logisch proces, om de werkwijzen en procedures van DesignLens voortdurend te verbeteren. Kwaliteitsborging is onze belofte.

We bieden Building Information Mondeling (BIM) waarmee ontwerpimplementatie mogelijk is, terwijl samenwerking en de uitwisseling van informatie tussen ontwerpteams, architecten, ingenieurs en aannemers binnen de ontwerp- en bouwomgeving wordt vergemakkelijkt.