Ontwerp

We benaderen eisen en beperkingen met de juiste mix van analytisch denken, creativiteit en artisticiteit; gebouwen en ruimtes ontwerpen die een statement maken, natuurlijke bronnen behouden en de menselijke ervaring verrijken.

We werken met u van ontwerp tot implementatie om ervoor te zorgen dat elk detail voldoet aan uw visie en specificaties. Onze services ondersteunen een breed scala aan benaderingen en breiden uit van schematisch ontwerp tot constructiebeheer.

We bieden creatieve ontwerpoplossingen gekoppeld aan onze ervaring en begrip van de constructabiliteit en kosten om onze klanten oplossingen te bieden die esthetisch aantrekkelijk zijn en in overeenstemming zijn met de financiële parameters van het project.

Het is het beleid van DesignLens om werk, services en producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen en vereisten van onze klanten voldoen of deze overtreffen. DesignLens zet zich volledig in voor voortdurende kwaliteitsverbetering door betrokkenheid van alle personeelsleden en klanten, in een systematisch, logisch proces, om de werkwijzen en procedures van DesignLens voortdurend te verbeteren. Kwaliteitsborging is onze belofte.

Ontwerp en Architectuur vormen de kern van wie we zijn en wat we doen; wij beoefenen al meer dan 20 jaar architectuur met een portefeuille van projecten die zich uitstrekt van stedenbouw, wolkenkrabbers met hoogbouw, mix-ontwikkeling, high-end resorts, stadions, universiteiten, overheidsgebouwen, woon- en interieurontwerp.