3D visualisatie

Onze samenwerking en joint venture-overeenkomsten met onze partners en zusterbedrijven Iwan Architects en O design Oman stellen ons in staat onze klanten 3D visuele weergave van hoge kwaliteit te bieden voor ontwerp goedkeuringen en revisies tijdens de ontwerp en projectfasen. Bouwteams kunnen de voorgestelde ontwerpen vergelijken met de bouwtekening. Tevens kunnen deze gebruikt worden voor effectieve marketing- en presentatiedoeleinden.

We bieden 3Dbeelden met behulp van de laatste visualisatietechnologie, diepgaande kennis en de expertise van ervaren ontwerpers van zusterbedrijven om architecturaal gerendeerde afbeeldingen te leveren voor een groot aantal klanten. Onze 3Dbeelden worden gebruikt voor conceptuele planning, ontwerp en marketing / presentatiedoeleinden. We creëren conceptuele beelden en fotorealistische architecturale perspectieven voor 3D-architecturale renderprojecten.

Onze ervaring is gebaseerd op de hoogste kwaliteitseisen  die gesteld worden door onze klanten met betrekking tot architectuur en omgevingsfactoren. Dit stelt ons team in staat dat “beetje extra” te leveren wat de beeldpresentatie drastisch verbetert door gebruik te maken van ‘best-in-class’ ‘verlichtingstechnieken’ en bibliotheken van de hoogste kwaliteit. Onze partners bieden toegewijde offshore resource teams die alleen op één klantaccount voor dergelijk werk werken.

We leveren hoogkwalitatieve 3D-fotorealistische afbeeldingen voor elk perspectief, compleet met relevante branding. Ons 3D-visualisatieproces zorgt voor voortdurende input en samenwerking met onze klanten en hun uitgebreide teams, waardoor concept en ontwerp ontwikkeling kunnen worden geïntegreerd in ons werk. Met onze architecturale 3D-renderingdiensten kunnen gemakkelijk navigeerbare 3D walkthroughs verkregen worden die de visuele ervaring mogelijk maken van ruimtes met een bijna voelbare dimensie.

Het is het beleid van DesignLens om werk, services en producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen en vereisten van onze klanten voldoen of deze overtreffen. DesignLens zet zich volledig in voor voortdurende kwaliteitsverbetering door betrokkenheid van alle personeelsleden en klanten, in een systematisch, logisch proces, om de werkwijzen en procedures van DesignLens voortdurend te verbeteren. Kwaliteitsborging is onze belofte.

Ontwerp en Architectuur vormen de kern van wie we zijn en wat we doen; wij beoefenen al meer dan 20 jaar architectuur met een portefeuille van projecten die zich uitstrekt van stedenbouw, wolkenkrabbers met hoogbouw, mix-ontwikkeling, high-end resorts, stadions, universiteiten, overheidsgebouwen, woon- en interieurontwerp.