Diensten

Services

Ontwerp

Ontwerp en Architectuur vormen de kern van wie we zijn en wat we doen; wij beoefenen al meer dan 20 jaar architectuur met een portefeuille van projecten die zich uitstrekt van stedenbouw, wolkenkrabbers met hoogbouw, mix-ontwikkeling, high-end resorts, stadions, universiteiten, overheidsgebouwen, woon- en interieurontwerp.

Drafting

DesignLens Drafting is er trots op onze klanten nauwkeurige, gecoördineerde en effectieve Shopdrawings en engineeringpakketten te bieden om uw project soepel te laten verlopen. We werken met architecten, ontwerpers, ingenieurs, consultants en aannemers, we converteren ontwerpen en gemarkeerde afbeeldingen in een digitaal CAD-tekenformaat.

Modellering

We bieden Building Information Modelling (BIM) waarmee ontwerpimplementatie mogelijk is, terwijl samenwerking en de uitwisseling van informatie tussen ontwerpteams, architecten, ingenieurs en aannemers binnen de ontwerp- en bouwomgeving wordt vergemakkelijkt. We creëren intelligente Revit BIM-modellen voor verschillende soorten projecten

Project management

DesignLens helpt PLO, project- en bedrijfsleiders om project- en portfoliobeheermethoden toe te passen die de prestaties en operationele efficiëntie bevorderen. Ons bewezen vermogen om te leveren tegen bedrijfsprioriteiten, variërend van verbeteringen in het organisatieproces tot het leveren van deskundig projectbeheer en het uitvoeren van strategische services om organisaties en hun mensen te helpen optimaal te presteren.

Engineering

DesignLens biedt ruimtelijk gecoördineerde bouwservicetekeningen voor MEP-adviseurs voor bouw- en engineeringprojecten. We bieden het volledige scala aan mechanische ontwerp- en installatiediensten aan verschillende soorten gebouwen. Onze diensten bestrijken de levenscyclus van een gebouw, van projectconceptie, ontwerp en constructie tot bediening, onderhoud en beheer.

3D visualisatie

DesignLens biedt conceptuele afbeeldingen en fotorealistische architectuur perspectieven voor 3D architectonische weergaven. Onze 3D visuele services worden gebruikt voor conceptuele planning, ontwerp en marketing / presentatiedoeleinden. We combineren de laatste visualisatietechnologie, diepgaande kennis en de expertise van onze bekwame zusterbedrijven om 3Dbeelden voor een reeks klanten te leveren